Case Scandinavian Tobacco Group

Scandinavian Tobacco Group te Lummen

Voor sigarenproducent Scandinavian Tobacco Group mocht nv Mathieu Gijbels de bouw van de fabrieksruimtes met kantoorgedeelte in Lummen realiseren. Het resultaat: een prachtig kantoorgebouw met ruime fabriekshallen. Voor Scandinavian Tobacco Group is brandveiligheid van essentieel belang en er werden dan ook veel inspanningen geleverd om de hele fabriekssite zo brandveilig mogelijk te maken.

Scandinavian Tobacco GroupWij mochten een blik werpen achter de schermen van het bedrijf en het resultaat van hun inspanningen op brandveiligheid vastleggen op camera. Een aantal foto's op deze website zijn dan ook genomen in de fabriekshallen van STG.

Testimonial Scandinavian Tobacco Group te Lummen

Scandinavian Tobacco GroupIn onderstaand filmpje vertelt General Technical Manager bij Scandinavian Tobacco Group, Dirk Berré, welke inspanningen het bedrijf heeft gedaan op het gebied van brandveiligheid. Zo werden alle afdelingen gecompartimenteerd met brandmuren en branddeuren.

Daarnaast is het bedrijf ook volledig gesprinklerd en is er een uiterst geavanceerd branddetectiesysteem aanwezig. Ook werden cruciale ruimtes zoals o.a. de serverruimtes uitgerust met een blussysteem. Het brandveilig maken van hun gehele site maakte deel uit van de opdracht naar Mathieu Gijbels toe.

Testimonial Scandinavian Tobacco Group

FAQ

Contacteer ons
 
SAGA Online Communication